Et samarbejde for naturen

NIO og Danmarks Naturfredningsforening har et fælles mål om at bevare og øge danskernes tilknytning til naturen på en bæredygtig måde. Affaldsindsamlingen er et vigtigt initiativ, der kan styrke denne mission, og hvor NIO kan være med til at skabe glædelige oplevelser i naturen for både børn og voksne.

NIO er en brugercentreret virksomhed, der er meget mere end en elbils producent, og i forbindelse med affaldsindsamlingen ser vi frem til at inkludere vores fællesskab og komme ud i den danske natur.

Med oplysning og fokus på fx engangsemballage kan vi være med til at skabe nogle mere bæredygtige vaner, der skal passe bedre på naturen i fremtiden.

Det er en grundlæggende forudsætning for vores fremtid, at vi bidrager, hvor vi kan, og med dette partnerskab får vi mulighed for virkelig at gøre en forskel. Vi glæder os til at være med til at inspirere danskerne, gennem et spændende initiativ som affaldsindsamlingen, til at få en stærkere tilknytning til naturen og arbejde for en mere bæredygtig fremtid. - General Manager for NIO Danmark Marius Haylor

Børnenes skraldekunst

Lav dit eget skralde-kunstværk og deltag i konkurrencen om et ophold på Skovsgaard Gods inkl. lån af den fuldt elektriske premium SUV NIO EL7 under hele opholdet, til en værdi på op til 10.000 DKK.

billede af logo