Affaldsindsamlingen – en stærk partner for et affaldsfrit Danmark

Ønsker jeres virksomhed at differentiere jer inden for klima og cirkulær økonomi – og være en del af kampen for et affaldsfrit Danmark? Som partner på Affaldsindsamlingen indgår man i et stærkt partnerskab med et afprøvet og fleksibelt projekt, der kæmper for et affaldsfrit Danmark.

Som virksomhed, har I flere muligheder for at deltage i Affaldsindsamlingen og ramme en målgruppe, som har fokus på klima, miljø og natur.

Hvorfor blive partner på Affaldsindsamlingen?

Et partnerskab med Affaldsindsamlingen under Danmarks Naturfredningsforening er interessant for virksomheder, som helhjertet ønsker at tage et grønt samfundsansvar og kommunikere det til omverdenen. Ved at vise omverden at virksomheden tager et socialt ansvar, styrker det desuden jeres CSR-profil.

alt
Charlotte Juul
Projektleder
  • E-mailadresse
  • Mobil
    +45 31 48 94 36Sådan kan I engagere jer som virksomhed:

Erhvervssponsor

Støt Affaldsindsamlingen med et fast årligt bidrag, så længe I ønsker det. Sponsoraterne starter fra kr. 10.000,-

Strategisk samarbejdspartner

Et skræddersyet samarbejde som løber over flere år, hvor vi sammen skaber løsninger. Det kan være gennem donationer, indsamlingskampagner, produktsalg, arrangementer, ambassadørkorps og meget andet. Et strategisk partnerskab starter fra kr. 100.000,-

Mobiliseringspartner

Som virksomhed kan I have en stor effekt ved at oprette affaldsindsamlinger for jeres medlemskredse, ansatte eller kunder. Opret en lukket indsamling og inviterer medarbejdere og interessenter med ud på en fælles affaldsindsamling.

Lokal aktivitet

Som virksomhed, kan I invitere lokalmiljøet eller andre med ud på jeres indsamling. I vil vise et stort lokalt ansvar og få lokal omtale af jeres aktivitet. Jeres indsamling bliver vist offentligt i Affaldsindsamlingens oversigt over arrangementer.

Vær med i affaldskampen – og giv Danmark en forårsrengøring fra den 8.-14. april 2024

Kommercielle partnerskaberJo flere vi er, jo mere kan vi gøre. Vi har vandret i naturen i mere end 50 år, og vores udgangspunkt har altid været naturen. Her oplever vi, finder ro. Som en del af et voksende outdoorfælleskab, hvor værdien af at efterlade naturen i bedre stand end da vi kom, altid er centralt, er det nærliggende også at støtte dette initiativ fra DN. Vi ses herude!


Bilka Ansvarlighed handler om at tage ansvar og bakke op om projekter, der på forskellig vis gør en forskel for verden omkring os. Vi arbejder med børn og unges sundhed og trivsel, med klimadagsordenen og med generel opbakning og støtte til samfundet

Bilka støtter op om Affaldsindsamlingen, da vi ønsker at tage ansvar og aktivere børn og unge ifm. klimatiltag.


Affaldsindsamlingen er et initiativ, som vi hos NIO er stolte af at være en del af. Det er med en grundlæggende mission om at tage del i vores fælle sansvar for at sikre og genopbygge den danske natur.


Merrild vil gerne være med til at tage ansvar for vores omgivelser og ikke mindst for naturen. Både der hvor kaffen gror, og her i Danmark. For danskerne drikker ca. 775 millioner kopper Merrild-kaffe om året, og det gør Merrild til Danmarks mest populære kaffe. Det forpligter.


Vi tager ansvar for vores kommende generationer – vores børn. Som tøjproducent er det vores største forpligtelse at passe på planeten bedst muligt, og vi gør derfor alt, hvad vi kan, for at arbejde med naturen og ikke imod den.


Med vores eldrevne både har GoBoat altid fokuseret på at levere en oplevelse, der sætter det mindst mulige aftryk på vand og miljø. Vores gæster kan være med ved at fiske skrald op af havnen (børn får endda en belønning for det). I det omfang det er muligt bruger vi grøn strøm til bådene – fx med egne solceller på Islands Brygge. En god oplevelse bør være god for dig som gæst og for vandet på sigt!


I Sol og Strand har den danske natur stor betydning - faktisk står den som en del af vores idégrundlag, at vi udlejer ferieboliger i Danmark med respekt for naturen og menneskelige værdier.


I DKTV er vi bevidste om, at miljøet og klimaet er et fælles ansvar. Sammen med vores engagerede medarbejdere ønsker vi aktivt at bidrage til bevarelsen af den natur, vi alle deler. Vores deltagelse i Affaldsindsamlingen afspejler vores engagement i fællesskaber og harmonerer perfekt med vores slogan, 'Stærkere Sammen'. Det er derfor naturligt for os at engagere os i denne indsats.
MobiliseringspartnereAlle vores ressourcer har en værdi. New Loop ønsker at sætte pant på alt take away emballage, så det bliver genbrugt adskillige gange.


I DAB arbejder vi for, at mere end 90.000 beboere kan bo bæredygtigt og få glæde af de grønne omgivelser uden for deres hoveddør.


Som Danmarks største civilsamfundsorganisation med næsten to mio. medlemmer føler vi i DIF et ansvar for at bidrage til at reducere aftrykket på miljø og natur. Affaldsindsamlingen passer helt naturligt ind i vores ambitioner på området, og derfor bakker DIF-idrætten selvfølgelig op.


Hos DanskHåndbold er affald et af vores fokusområder i arbejdet med ansvarlighed. Her har vi bl.a. fokus på oprydning i hallerne efter kampe, hvilket ofte er en stor opgave for frivillige. Vi er sammen om ansvaret og derfor opfordrer vi vores foreninger til at deltage i Affaldsindsamlingen.


Maxi Zoo arbejder aktivt for at gøre verden til et bedre sted for kæledyr og kæledyrsejere; det er en hjertesag og derfor støtter vi op om Affaldsindsamlingen.