DKTV er en dansk virksomhed med over 50 år på bagen og beskæftiger mere 600 medarbejdere.

Vi har været med til at sørge for, at danskerne fik TV og senere internet. Vi har vores rod i teknologien. Vi har også nogle stærke fælleskabsværdier og stærke kunderelationer med bolig- og antenneforeninger rundt om i landet. Vi er forankret i lokalmiljøet. Hver dag rykker vores store flåde af teknikere ud til foreninger over hele landet og hjælper til med, at hverdagen kører og sikrer tryghed i foreningerne.

Naturen har historisk ikke spillet en stor rolle i vores forretning. Men det gør den i dag, hvor vi i høj grad er opmærksomme på, hvordan vi hver dag påvirker naturen og det miljø, som vi operer i. Vi har et stærkt ønske om at bidrage aktivt til den grønne omstilling - for et renere klima og for de næste generationers skyld. Og så har vi forpligtet os til at bidrage til det ambitiøse klimamål anført af vores ejer TDC net, at vi skal være 100% CO2 neutrale i 2028.

Affaldsindsamlingen er for os en oplagt, fællesskabsdrevet aktivitet at involvere os i - sammen med vores medarbejdere. Her bliver det tydeligt, hvilke aftryk vi sætter i naturen, og hvordan vi alle kan og bør tage ansvar for at passe godt på vores fælles natur.

Vores medarbejdere inviteres til komme ud og samle skrald i deres lokalområde sammen med deres kolleger og familier. Det hele registreres i én af de lokale indsamlingspuljer, som der oprettes til hver af vores lokalkontorer rundt om i landet.

Vi opfordrer ligeledes vores kunder og omverden til at deltage i forårsrengøringen af Danmark og sætter samtidig fokus på affald, og hvordan vi tager ansvar for vores skrald. Både ved at mindske mængden og at sørge for at komme af med det på ansvarlig vis.

Vi glæder os til at gøre en forskel sammen med vores medarbejdere og kunder.

Affaldsindsamlingen er for DKTV en oplagt, fællesskabsdrevet aktivitet at involvere os i - sammen med vores medarbejdere. Her bliver det tydeligt, hvilke aftryk vi sætter i naturen, og hvordan vi kan tage ansvar for at passe godt på vores fælles natur. - DKTV
billede af logo