Vi vi har i maj måned 2020 sendt pakker med affaldssække - og i år også en pose økologisk kaffe fra Merrild til de voksne - ud til alle tilmeldte dagtilbud og skoler.

Vi holder affalds-registreringen åben hele 2020. Det vil sige, at uanset hvornår I samler ind, så kan I indtaste jeres resultat. I kan indtaste flere gange - blot det er nyt affald. Klik på den grønne knap "Indtast resultat" på forsiden af hjemmesiden - eller klik her.

HUSSTANDSINDSAMLINGER
Vi oplever, at mange husstande og familier samler affald ind, når de er ude at gå tur her i corona-tiden. Det, synes vi, er en fantastisk gerning, og vi opfordrer alle, der er ude med havehandsken og den klare affaldssæk til at registrere jeres fund her på hjemmesiden. Der er åbent for registreringer resten af 2020.

Meld jer ind i Affaldsindsamlingens Facebook-gruppe Affaldsindsamlingen - her kan I dele billeder, historier, sjove fund osv.

BILKAS AFFALDSINDSAMLING
Hos Bilka kan alle i perioden 7. - 20. september få udleveret gratis affaldssække i varehusene samt aflevere sine fyldte affaldssække i containere på p-pladsen. Bilka opfordrer alle danskere til at samle affald og donerer samtidig 1 kr. pr. kilo affald, der bliver samlet ind på hele Affaldsindsamlingen 2020. Sidste år blev det til en donation på 156.000 kr.

AFFALDSINDSAMLINGEN 2021
Affaldsindsamlingen næste år falder søndag d. 18. april 2021 - skoler og dagtilbud samler ind i hele uge 15.
Opdateret 9.6.2020