OBS: Tilmeldingsfristen var den 24. marts. Vi har ikke mulighed for at sende deltagerpakker ud til senere tilmeldte, men man kan stadig tilmelde sig uden at modtage pakken. Ellers kan man tilmelde sig andres indsamlinger under 'Find indsamling'.

Her kan du oprette din helt egen affaldsindsamling. Når du klikker på 'opret indsamling', bliver du sendt videre til login. Har du ikke tidligere logget ind og oprettet en indsamling, kan du nemt oprette en ny bruger og komme i gang. Når du opretter en indsamling, får du tilsendt en deltagerpakke med affaldssække, lidt kaffe til turen og en vejledning.

I år deltager alle arrangører af affaldsindsamlinger i konkurrencen om et ophold på naturskønne Skovsgaard Gods på Langeland. Du kan også vinde et års forbrug af økologisk kaffe fra Merrild til en værdi á 1.000 kr. Du er automatisk med i konkurrencen, når du har oprettet en affaldsindsamling. Held og lykke!

Vi har forklaret tilmeldingsproceduren nedenunder i figuren. Du skal igennem fire korte steps for at oprette en indsamling. Herefter kan du dele indsamlingen med din sociale boble ved hjælp af et link eller sociale medier.

Find tips og inspiration til din indsamling

Du kan også klikke på et af felterne herunder og få tips til din indsamling, finde inspiration til, hvordan du gør din indsamling synlig eller finde svar på de mest stillede spørgsmål.