Kaffe udspringer af naturen, og Affaldsindsamlingen sætter fokus på ren natur, bedre affaldshåndtering og mere cirkulært forbrug. Naturen og klimaet er vigtig for Merrild. Både der hvor kaffen gror og her i Danmark. Derfor støtter Danmarks mest populære kaffemærke Affaldsindsamlingen – og giver kaffen.


Derfor er Merrild Kaffe med i Affaldsindsamlingen

Hos Merrild vil vi gerne være med til at tage ansvar for vores omgivelser og ikke mindst for vores natur. Både der hvor kaffen gror, og her i Danmark. For danskerne drikker ca. 1 mia. kopper Merrild-kaffe om året, og det gør Merrild til Danmarks mest populære kaffe. Det forpligter.

Når Affaldsindsamlingen fjerner affald fra naturen, er det både godt for dyr og mennesker lokalt. Men Affaldsindsamlingen inspirerer også til sortering og genanvendelse af affaldet - og er dermed et vigtigt bidrag til mindre ressourceforbrug og CO2-udslip og mere cirkulært forbrug til fordel for hele planeten.

Vi glæder os til at være med derude sammen med Danmarks Naturfredningsforening – og ikke mindst de frivillige ”affaldshelte” unge, ældre og alle aldre derimellem. Vi sørger for kaffe til at holde humøret ekstra højt.

Og vi opfordrer til at sortere kaffegrums som organisk affald – det kan jo genanvendes!


Merrild sætter 25.000 kr. på højkant! Indtast jeres resultat og kår jeres Affaldshelt på affaldsindsamlingen.dk

Merrild ønsker at hylde de deltagende skoler i Affaldsindsamlingen - og de ihærdige affaldsindsamlende elever. Derfor er der i årets pakke en t-shirt til brug til kåring af jeres egen Affaldshelt – og herudover stiller vi et gavekort på 25.000 kr. på højkant til et grønt projekt til jeres skole. For at deltage i konkurrencen skal I blot senest den 25. april indtaste resultatet af jeres affaldsindsamling og kåre jeres affaldshelt på affaldsindsamlingen.dk – resultatets størrelse er ikke vigtigt, alle bidrag tæller! Læs mere på flyeren i pakken.