CORONA

Som følge af corona udsættes Affaldsindsamlingen til lørdag d. 19. september. Denne dag samler hele verden affald i anledning af World Cleanup Day – og nu får den dag altså også opbakning fra os!

Vi opfordrer derfor alle jer fantastiske arrangører af en søndagsindsamling til at ændre datoen for jeres indsamling til d. 19. september – hvis denne dato ikke mulig for jer, så er I velkomne til at finde en anden dato i efteråret. Kontakt os på affald@dn.dk, hvis du har brug for hjælp til at redigere din indsamling.

Vi holder vores affalds-registrering åben hele 2020. Det vil sige, at uanset hvornår I samler ind, så kan I stadig indtaste jeres resultat på affaldsindsamlingen.dk. I kan tilmed registrere flere gange - blot det er nyt affald.

HUSSTANDSINDSAMLINGER
Vi oplever, at mange husstande og familier har samlet affald, når de har været ude at gå tur her i corona-tiden. Det, synes vi, er en fantastisk gerning, som gerne må fortsætte. Vi opfordrer alle, der er ude med havehandsken og den klare affaldssæk, til at registrere jeres fund her på hjemmesiden. Brug den grønne knap "Indtast resultat" på forsiden - eller klik her. Der vil være åben for registreringer resten af 2020. I kan registrere flere gange - bare det er nyt affald.

Meld jer ind i Affaldsindsamlingens nye Facebook-gruppe Danmark samler affald - her kan I dele billeder, historier, mærkelige fund osv.

BILKAS AFFALDSINDSAMLING
Hos Bilka kan alle i perioden 7. - 20. september få udleveret gratis affaldssække i varehusene samt aflevere deres fyldte affaldssække i containere på p-pladsen. Bilka opfordrer alle danskere til at samle affald og donerer samtidig 1 kr. pr. kilo affald, der bliver samlet ind på hele Affaldsindsamlingen 2020. Sidste år blev det til en donation på 156.000 kr.

AFFALDSINDSAMLINGEN 2021
Affaldsindsamlingen næste år falder søndag d. 18. april 2021 - skoler og dagtilbud samler ind i hele uge 15.
Opdateret 9.6.2020